headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Family

OUTSIGHT FAMILY 2018OutSight helpt je met veel plezier bij het maken van jullie droomreis!

 

Met je eigen familie verre landen ontdekken & op avontuur. Klinkt misschien als een uitdaging maar niets is minder waar! De door ons uitgekozen landen zijn veilig en ideaal om met het gezin te verkennen. Slapen doen jullie in comfortabele hotels met (zoveel mogelijk) een fijn zwembad. Met plezier helpen we jullie met het samenstellen van jullie ideale reis!

 

Costa Rica rafting

 

 

Raften door de jungle, wakker worden door het geluid van brulapen en duizenden schildpadden zien. In Costa Rica hoeft niemand zich te vervelen. Vlieg aan een zipline dwars door het regenwoud, beklim een vulkaan en klim aan een touw door wilde watervallen. Bekijk onze Costa Rica family-reis.

 

 

 

In de jungle van Maleisië spotten jullie Orang Oetans en lopen jullie over smalle hangbruggen tussen de toppen van de bomen. Zwemmen en snorkelen doe je in de helderblauwe zee en relaxen op een van de vele witte stranden. Ontdek tijdens een kookcursus wie nu de echte masterchef van het gezin is; de verliezer doet de afwas! Bekijk onze Maleisie family-reis.

 

 

 

 

Door Sri Lanka is het heerlijk ontspannen reizen in jullie privé-auto met chauffeur. Ga op zoek naar wilde olifanten tijdens een jeepsafari, maak een raft-trip, overnacht in een boomhut en kampeer aan de rand van een National Park. Bekijk hier onze Sri Lanka Family-reis

 

Thailand-duiken

 

 

 

In Thailand valt er van alles te beleven! Van een fietstocht door de smalle steegjes van Bangkok tot aan zwemmen of snorkelen in een prachtige blauwe zee. Overnacht bij een lokale bergstam en laat de adrenaline door je lijf gieren tijdens het raften over de wilde stroomversnellingen. Bekijk onze Thailand Family-reis.

 

Boulder Beach

 

 

 

Ga op avontuur met een safari door Zuid-Afrika! Wie van jullie heeft als eerste alle dieren van de ‘Big Five’ gezien? Vanuit Kaapstad beklimmen jullie de beroemde Tafelberg, ontdek je het dagelijkse leven in de sloppenwijken en bezoek je de voorheen zwaarbewaakte gevangenis op Robbeneiland. Lees hier meer over onze Zuid-Afrika Family-reis.