headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Incentive

OutSight helpt je met een inspirerende incentive voor je team

 

Targets behaald? Op zoek naar een incentive voor je team? Laat ons een inspirerende “out of the box ” reis voor je op maat samenstellen. Wij zorgen voor een incentive reis met een perfecte balans tussen inspiratie, teambuilding, kennis & motivatie. Neem vrijblijvend contact met ons op om te sparren over de mogelijkheden.

 

 

 

 

Incentive Marokko

Om een idee te geven van de mogelijkheden hebben wij als voorbeeld een incentive reis naar Marokko samengesteld. Deze hebben we in het verleden met succes uitgevoerd. Onze reisspecialist Romy vertrok met een enthousiaste groep van 35 deelnemers op reis naar Marrakech. Naar aanleiding van behaalde targets mocht dit team gaan genieten van een 3-daagse incentive als in een sprookje van 1000 -en 1 nacht.

 

Van de levendige souk tot een traditioneel diner met  buikdansvoorstelling en een 4×4 drive tocht naar het Atlas gebergte tot een ontspanningsmassage in een heerlijke hamman. Het was een zeer geslaagd weekend met enthousiaste deelnemers. Lees hier meer over hun programma.

 

 

 

 

Enthousiast geworden, wil je ook jouw team belonen? Bel ons op 020-6702656 om eens vrijblijvend te sparren over de mogelijkheden