headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

KLM Werelddeal WEKEN

 

Goed nieuws: de KLM WERELDDEAL WEKEN van januari 2019 zijn begonnen! Deze actietarieven zijn te boeken VANAF NU (10 januari) t/m 5 februari 2019, en geldig bij vertrek t/m december 2019*!!!

Het zijn weer hele goede deals: de kortingen zijn flink, en de geldigheid is echt lang: tot eind 2019* (niet geldig tijdens verschillende hoogseizoenen)! De korting kan oplopen tot een paar honderd euro per vlucht, variërend per bestemming! Neem contact op en dan kijken we snel welke korting voor jou van toepassing is.

 

 

Interesse? Vragen over de beschikbaarheid? Bel snel 020-6702656, stuur een e-mail naar info@OutSight.nl of vul ons aanvraagformulier in!

 

Voordelen:
Let op: je kunt de actietarieven ook elders, direct bij KLM of op klm.nl boeken, de tarieven liggen dan waarschijnlijk nog iets lager. Boeken via OutSight Travel heeft echter de volgende voordelen:

-We bieden de mogelijkheid van een vrijblijvende optie. Je kunt dus een vlucht vrijblijvend door ons laten ‘afblokken’, en na enkele dagen bedenktijd beslissen of je wel of geen gebruik maakt van de mogelijkheid.

-OutSight Travel biedt je de mogelijkheid om ‘gewoon’ te betalen, via een onlinebetaling, waardoor je dus geen creditcard-toeslag hoeft te betalen.

-Bij OutSight kun je boeken t/m 5 februari 2019, dit is een week langer dan via klm.nl.

 

Voorwaarden:
-alleen geldig voor nieuwe reserveringen.
-alleen geldig in combinatie met een landarrangement van minimaal 6 nachten.
-vermelde tarieven zijn inclusief luchthavenbelastingen,
deze kunnen wijzigen tot het moment van ‘uitgifte’ van de tickets.
-prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid in de betreffende boekingsklasse van de KLM. Er is een gelimiteerd aantal stoelen beschikbaar voor deze actietarieven, met name tijdens vakanties. Dus: op = op

 

 

* De tarieven zijn geldig bij vertrek tussen 10 januari en 15 december 2019 met uitzondering van verschillende hoogseizoenen. Voor de meeste bestemmingen is dit van 7 juli 2019 tot 15 augustus 2019. Per bestemming kan de exacte geldigheid iets variëren, en er kunnen weekendtoeslagen van toepassing zijn.

 

**Boekingen met een ‘Werelddeal tarief’ moeten op 5 februari 2019 aan het begin van de middag geboekt, betaald en bevestigd zijn, want die middag moeten de tickets door KLM worden uitgegeven. Je kunt daarom deze tarieven in principe tot maandagmiddag 4 februari bij ons reserveren, zodat we tijd hebben om de factuur voor je te maken, waarna je de tickets per ommegaande aan ons moet betalen, zodat we de tickets uiterlijk dinsdag 5 februari 2019 door de KLM kunnen laten uitgeven!