headlinenieuwtestdef
<- Klik op het logo voor onze HOMEPAGE met een overzicht van alle bestemmingen!

calamiteitenfonds

Disclaimer & Privacy

Deze website is opgezet als informatieve site en heeft als doel het vrijblijvend informeren van onze (eventuele) klanten bij de voorbereiding van hun reis. OutSight Travel heeft de informatie op deze website met de grootst mogelijke zorg samengesteld en streeft ernaar dat alle informatie op de site juist en volledig is. Ook doen we ons uiterste best om de informatie op onze site zo actueel en accuraat mogelijk te houden. Wij blijven continu bezig met de ontwikkeling van onze reizen en het bijwerken van de informatie hierover op onze site. Echter: de op deze website vermelde informatie is zo veelomvattend en afhankelijk van externe factoren, dat OutSight Travel de juistheid en volledigheid van de getoonde informatie niet kan garanderen en dus kan OutSight Travel geen enkele verantwoordelijkheid dragen indien bepaalde informatie niet blijkt te kloppen. OutSight Travel behoudt zich het recht voor om de informatie op de website ten allen tijde te veranderen, verbeteren of verwijderen.

 

Links

Deze website bevat enkele links en verwijzingen naar andere websites, deze dienen alleen ter informatie van de gebruiker. We hopen dat je hier voor je reis relevante informatie kunt vinden. Voor de inhoud van deze websites kan OutSight Travel  geen enkele verantwoordelijkheid dragen.

 

 

Privacybescherming

Door het invoeren van persoonlijke gegevens op OutSight.nl, ga je ermee akkoord dat deze persoonlijke gegevens worden opgeslagen in onze interne databases. OutSight Travel respecteert de algemeen geldende privacyregels en de gegevens zullen daarom nooit aan anderen ter beschikking worden gesteld. We nemen je privacy serieus en houden ons daarom aan de Wet bescherming persoonsgegevens (Wpb). De gegevens die je aan ons verstrekt, vallen uw gegevens onder de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). Deze wet geeft regels ten aanzien van de verwerking en bescherming van persoonsgegevens. Bij de Autoriteit Persoonsgegevens hebben wij de werkwijze van onze verwerkingen van persoonsgegevens aangemeld en deze melding staat geregistreerd onder meldingsnummer m00001817.
Aan ons verstrekte persoonlijke gegevens worden intern opgeslagen en bewaard. We gebruiken deze gegevens alleen voor het verkopen, organiseren en afhandelen van onze reizen.  Wij zullen persoonlijke gegevens nooit verkopen aan derden of op een andere manier delen of openbaar maken. Op verzoek kunnen je gegevens natuurlijk altijd weer worden verwijderd. Mocht je eventuele onjuiste of gewijzigde persoonlijke gegevens die wij bijhouden willen aanpassen, neem dan contact met ons op via email: marketing@OutSight.nl

 

Nieuwsbrief
Wanneer je bij boeking niet aangeeft bezwaar te hebben tegen het ontvangen van onze e-mail nieuwsbrief, geef je ons toestemming om je e-mailadres te gebruiken voor het sturen van onze nieuwsbrief. Deze verschijnt ongeveer vijf keer per jaar. Je kunt je altijd eenvoudig aan- of afmelden via een link onderin de nieuwsbrief, of door ons te mailen hierover naar marketing@OutSight.nl.

 

Vragen?
Heb je vragen over ons privacybeleid of over de manier waarop wij omgaan je gegevens? Neem dan contact met ons op via email: marketing@OutSight.nl