headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

OutSight: sinds 1999

OutSight is in 1999 als een van de eerste touroperators begonnen met het verkopen van individuele reizen via internet. Losse reisblokken naar Nepal, Nieuw Zeeland en Peru. Na een vliegende start en het winnen van de LiveWire Award van de Kamer van Koophandel is OutSight blijven groeien, het aantal bestemmingen dat we aanbieden is intussen opgelopen tot ruim 35 landen! Een overzicht van alle landen die we nu aanbieden vind je onderaan deze pagina.

 

Nog steeds organiseert OutSight Travel individuele reizen naar verre bestemmingen! Bepaal je graag zelf waar je heen gaat, wanneer en met wie je reist en hoe lang je wegblijft? Kijk dan eens rustig naar onze bouwstenen en rondreizen. Je hoeft niet eens bij ons langs te komen, je kunt je reis boeken vanuit je eigen luie stoel. Meer informatie over hoe je ons kunt bereiken vind je op onze contactpagina!

 

Op ons kantoor in het centrum van Amsterdam (m.i.v. 2019 Maarssen)  werken we in een collegiaal, gezellig en informeel team van fervente reizigers. Alle landen die we verkopen zijn door ons meerdere keren bezocht, zowel voor het werk als voor vakantie. We vertellen je daarom graag onze eigen ervaringen en alle foto`s die je op onze website terugvindt zijn door onszelf gemaakt. Op de OutSight teampagina stellen we onszelf graag aan je voor!