headlinenieuwtestdef
<- Klik op het logo voor onze HOMEPAGE met een overzicht van alle bestemmingen!

calamiteitenfonds

Werken of je stage lopen bij OutSight

Werken of werkervaring opdoen bij OutSight?

 

OutSight Travel is een online touroperator die zich bezig houdt met de online verkoop van individuele reizen naar verre bestemmingen. Via OutSight.nl kun je een eigen reis samenstellen met losse bouwstenen, en deze formule werkt! In het centrum van Amsterdam werken we in een gezellig, collegiaal en informeel team van fervente reizigers.

 

Op dit moment hebben we een leuke vacature voor een landenspecialist!

 

Hou je van reizen? En van verkopen? Help je onze reizigers graag op weg? We zijn op zoek naar een gezellige collega die onze klanten helpt bij het maken van zijn of haar droomreis! Lees hier meer over onze vacature.

 

Ook zijn wij voor 2018 op zoek naar een enthousiaste HBO-stagiair(e)

 

We werken regelmatig met stagiair(e)s. Als je een relevante toeristische HBO-opleiding volgt, en je bent op zoek naar een stageplaats, dan kun je ons een mail met je motivatie en CV sturen. Op dit moment hebben we weer ruimte voor een stagiair(e) vanaf januari 2018, voor een periode van minimaal 5 maanden. Het gaat om een meewerk-stage, op HBO-niveau, waarbij je kennis maakt met verschillende onderdelen van het verkopen en samenstellen van reizen, terwijl je volop meewerkt achter de schermen. Lees hier meer over onze stageplaats!!

 

OutSight.nl – vacature@outsight.nl – 020-6702656