headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Werken of je stage lopen bij OutSight

Werken of werkervaring opdoen bij OutSight?

OutSight Travel is een online touroperator die zich bezig houdt met de online verkoop van individuele reizen naar verre bestemmingen. Via OutSight.nl kun je een eigen reis samenstellen met losse bouwstenen, en deze formule werkt! Vlakbij het station van Maarssen werken we in een gezellig, collegiaal en informeel team van fervente reizigers.

 

We zijn op zoek naar een gedreven Medewerker (Financiële) Administratie!

Heb je een passie voor reizen én voor (financiële) administratie? Dan ben je bij ons aan het goede adres!  Wij werken in  een klein informeel team reisfanaten, dat tot in elk detail het beste wil voor de klanten. Hou je daarvan? Wil je ook met jouw kennis bijdragen aan de perfecte reis voor onze klanten?
Lees hier meer over deze vacature!

 

Op dit moment hebben we geen vacature als landenspecialist!

OutSight Travel werkt met landenspecialisten. Op dit moment hebben we in ons team geen vacature. Maar: heb je een toeristische HBO-diploma? Ben je een echte reiziger, praat je graag over reizen? Help je mensen graag op weg? Dan kun je ons altijd een open sollicitatie sturen! Beschrijf je werkervaring, en vooral je reiservaring, en stuur je open sollicitatie naar vacature@OutSight.nl, t.a.v. Simone Deckers. Wie weet nemen we contact met je op!

 

 

Wij zijn regelmatig op zoek naar een enthousiaste HBO-stagiair(e)

We werken regelmatig met stagiair(e)s. Als je een relevante toeristische HBO-opleiding volgt, en je bent op zoek naar een stageplaats, dan kun je ons een mail met je motivatie en CV sturen. De stageplaats is voor een periode van minimaal 5 maanden. Het gaat om een meewerk-stage, op HBO-niveau, waarbij je kennis maakt met verschillende onderdelen van het verkopen en samenstellen van reizen, terwijl je volop meewerkt achter de schermen. Lees hier meer over onze stageplaats!

 

OutSight.nl – vacature@outsight.nl – 020-6702656