headlinenieuwtestdef
<- Klik op het logo voor onze HOMEPAGE met een overzicht van alle bestemmingen!

calamiteitenfonds

Werken of je stage lopen bij OutSight

Werken of werkervaring opdoen bij OutSight?

 

OutSight Travel is een online touroperator die zich bezig houdt met de online verkoop van individuele reizen naar verre bestemmingen. Via OutSight.nl kun je een eigen reis samenstellen met losse bouwstenen, en deze formule werkt! In het centrum van Amsterdam werken we in een gezellig, collegiaal en informeel team van fervente reizigers.

 

Op dit moment hebben we een vacature voor een enthousiaste Landenspecialist Zuid-Amerika!

Hou je van reizen? En van verkopen? Help je onze reizigers graag op weg? Stuur ons een mail met je motivatie & reiservaring, naar vacature@outsight.nl, t.a.v. S. Zomerdijk

 

 

Wij zijn voor de winter (vanaf januari 2019) op zoek naar een enthousiaste HBO-stagiair(e)

We hebben weer plaats voor een stagiair(e) vanaf januari 2019. We werken regelmatig met stagiair(e)s. Als je een relevante toeristische HBO-opleiding volgt, en je bent op zoek naar een stageplaats, dan kun je ons een mail met je motivatie en CV sturen. De stageplaats is voor een periode van minimaal 5 maanden. Het gaat om een meewerk-stage, op HBO-niveau, waarbij je kennis maakt met verschillende onderdelen van het verkopen en samenstellen van reizen, terwijl je volop meewerkt achter de schermen. Lees hier meer over onze stageplaats!!

 

OutSight.nl – vacature@outsight.nl – 020-6702656