headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Zomervakantie 2020?

 

Wat zijn je plannen voor de zomervakantie 2020? Wil je nog een mooie rondreis maken in Azië of op safari in Afrika? Wat dacht je een vakantie in een jungle van Latijns Amerika?

 

Wij nemen je het werk uit handen. Geen avonden meer kwijt aan het zoeken naar dat ene leuke hotel, de beste vluchtverbinding of die ene bijzondere lokale excursie. Wij weten ze te vinden en kunnen adviseren uit eigen ervaring. Wij hebben de landen bezocht en weten dus wat de beste reistijd is en wat een reis bestemming bijzonder maakt.

 

Al onze individuele rondreizen en bouwstenen staan online zodat je in je eigen tempo en tijd uit kunt zoeken waar je naar toe wilt reizen. Wij maken vrijblijvend een offerte op maat. Vervolgens kun je thuis op je gemak alles rustig nalezen maar je hebt wel de beschikking over de kennis en ondersteuning van onze reisspecialisten. Mocht je nog meer willen weten over je volgende bestemming staan we tot je beschikking.

 

Betrouwbaarheid is vaak een zorg, OutSight is echter aangesloten bij alle belangrijke garantiefondsen zoals ANVR, SGR en Calamiteitenfonds. Daarnaast zijn er online onafhankelijke review websites die je na kunt lezen om meer te weten te komen over OutSight Travel.

 

We zijn een online reisorganisatie maar kom ook gerust bij ons in Maarssen op afspraak langs. We helpen je graag onder genot van een kop koffie.

 

Inspiratie nodig voor de zomervakantie 2020? Vind hieronder onze beste tips:
» Onze reizen zijn flexibel en altijd naar wens aan te passen
»  Geen verplichte excursies, geen vaste vertrekdata
»  Een gemiddeld cijfer van onze reizigers van 9,2 op Reisgraag!
»  Individuele reizen, flexibele bouwstenen
»  Persoonlijk contact, persoonlijk advies

» Met of zonder vlucht, geen probleem als je liever zelf je vlucht regelt (of al geregeld hebt)
» Al sinds 1999: we weten wat we doen!

 

 

Per bus door het groene westen van Cuba


Kies je voor Cuba, dan maak je een reis terug in de tijd! Reis tussen de tabaksvelden van West-Cuba, verken de smalle straatjes van Havana te voet en per old-timer en verblijf in sfeervolle ‘casas’ bij de mensen thuis. We raden je daarom onze bouwsteen Per bus door het westen van Cuba aan.
Natuurlijk eindig je je rondreis aan een van de heerlijk stranden, bijvoorbeeld tussen de wuivende palmbomen aan het strand van Varadero. Je kunt je strandverblijf zo lang maken als je zelf wilt!

 

 

 

 

.

.

 

.

.

Combineer Argentinië met Brazilië

Tijdens deze veelzijdige rondreis door Argentinië & Brazilië combineer je twee van de mooiste landen in Zuid-Amerika! Je reist langs woestijnen, watervallen en wetlands, maar ook bruisend Buenos Aires en Rio de Janeiro staan op het programma. De indrukwekkende watervallen van Iguazu liggen op de grens, je bezoekt de watervallen daarom van zowel de Braziliaanse kant als de Argentijnse kant! Een bezoek aan het fantastische natuurgebied Bonito & de Pantanal zal zeker tot de hoogtepunten van je reis door Brazilië behoren. Je bezoekt deze regio per eigen huurauto, en je maakt hier diverse excursies met een lokale gids. Kortom: volop variatie tijdens deze reis.  De beste reistijd hier is juni t/m oktober, ideaal dus voor onze zomermaanden!

 

 

 

.

.

 

.

.

Ontdek de kleurrijke Mundo Maya in Mexico

 

nog weg in de zomer?

Vamos a Mexico! Onze Fly-drive langs de Hoogtepunten van de Mundo Maya brengt je over het mooie schiereiland Yucatan. Natuurlijk zie je de beroemde Maya-ruïnes van Chichén Itzá en slenter je door het centrum in de koloniale stad Mérida. Ook bezoek je de Unesco stad Campeche voordat je verder rijdt naar de jungletempels bij Palenque. Je reist per eigen huurauto -dus in je eigen tempo- helemaal door naar de kleurrijke indianenstad San Cristobal de las Casas.

Deze fly-drive eindigt aan een van de mooie stranden van de Rivièra Maya! Kies bijvoorbeeld voor het bruisende strand van Playa del Carmen of juist het rustige strand van het eco-eiland Isla Holbox. Hier kun je prachtig snorkelen, én van juni tot september kun je kijken naar de walvishaaien, die hier dan voor de kust zwemmen. Een ideale strandbestemming dus tijdens onze zomermaanden!  

 

 

 

.
,

Reis per per trein, bus en boot door Vietnam

 

Vietnam is een langgerekt land, met veel verschillende seizoenen. Tijdens deze Avontuurlijke rondreis van zuid naar noord bezoek je juist díe plaatsen waar het goed vertoeven is in de zomermaanden. Je begint in het zuiden, waar je de Mekong Delta bezoekt en dan doorreist richting het noorden. Via de badplaats Nha Trang reis je naar een heerlijk eiland voor de kust. Hier verblijf je een paar heerlijke dagen in het Whale Island Resort waar de duikschool geopend is van maart nog weg in de zomertot oktober, de beste maanden om te duiken!

Ook bezoek je Hoi ‘An en Hué, voor je een boottocht door de Halong Bay maakt. De zomer is hier niet de allerbeste reistijd, het kan regenen, maar het landschap is zo mooi, dat je een bezoek aan deze baai niet mag overslaan!

 

nog weg in de zomer